top of page

Vårt team

Vi er tre innovatører med lang erfaring innen ledelse, konsept- og forretningsutvikling, strategi, detajlhandel, byutvikling, urbant matproduksjon, og marketing. Vi har et stort nettverk og jobber sammen med med strategiske partnere, utviklere, innovatører og politikere for å oppnå FN- bærekraftsmål i praksis.

last ned.jfif
arrkonf_ida-hermine-wik%C3%B5ren-158_edi
20230125_111305 (1).jpg

Randi Kvissel-Haugen

Endringledelse, utvikling og marketing

Randi Kvissel-Haugen har betydelig erfaring fra norsk og skandinavisk detaljhandel, endringsledelse og forretningsutvikling.  De siste årene har Randi jobbet med byutvikling, arbeidsinkludering og sosial innovasjon, blant annet gjennom Vulkanprosjektet, Ps:hotel og gjenvinning og gjenbruk i OsloKollega.

Guri Hummelsund

Konsept og forretningsutvikler

Guri Hummelsund har vært forretningsutvikler for sosiale og grønne entreprenører i Storbritannia og Norge siden 2008, med over 500 start ups i sin portefølje. Hun jobber med å promotere sosial forandring og forankring, sirkulærøkonomi, bærekraft og innovasjon.

Anne Dubrau

Strategi og utvikling

Anne Dubrau er forretningsutvikler og entreprenør, brenner for strategisk utvikling og innovasjon, bærekraft og nye utfordringer. Hun er grunnleggeren av to suksessfulle sosiale virksomheter: Epelslang og Bybi, jobber som Business Angel og er Fabrikksjef på Vollebekk Fabrikker.

Om oss: Team
bottom of page